Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Severdigheter

Skiathos – Unike naturopplevelser
Skiathos har mange fine turstier og spennende severdigheter. Dra opp i fjellene hvor du kan besøke øyas kirker og klostre. Besøk også den gamle hovedstaden eller de mer utilgjengelige strendene på øyas nord- og nordvestlige side.

Halvøya Bourtzi
Gå ikke glipp av en kveld på halvøya Bourtzi, som ligger mellom byens to havner. Her kan du hygge deg med en drink i solnedgangen mens du hører på en konsert eller annen underholdning.

Alonissos – Øya med interessant historie
Dette er en frodig, grønn og vakker øy, med bare 3000 innbyggere. Den gamle hovedstaden Palaia Alonissos ligger flott til høyt over havet. Den ble ødelagt av et jordskjelv i 1965, men er delvis gjenoppbygget, mye takket være turister som kjøpte hus på 1970-tallet og restaurerte dem. Havnebyen Patitiri er øyas hovedstad og base for mange av badebåtene som går til Alonissos' mange strender og naboøyer.

Skopelos – Natur og severdigheter
Skopelos er en vakker øy og et paradis for deg som liker å gå i naturen. Øya er den mest vindutsatte øya i Sporadene, noe som gjør at det av og til er vanskelig å ta seg til og fra øya. Øya er 96 kvadratkilometer stor, med ca. 6000 innbyggere, hvorav 3500 bor i hovedstaden Skopelos. Øyas nest største by heter Glossa og er en severdighet i seg selv der den ligger vakkert til i fjellskråningen på øyas nordside. Rundt en fjerdedel av øya er dyrket mark, og her vokser det mandler, oliven, plommer og mange grønnsaker.

Aktiviteter på Sporadene
Sporadene kan ikke sammenliknes med for eksempel Kreta eller Rhodos når det kommer til klassiske greske severdigheter, men det er mye å se, om enn i mindre skala. På de tre øyene er det et stort utvalg av båtutflukter. Kontakt oss eller våre agenter på Skopelos og Alonissos, eller gå en tur i havnen og ta en titt på tilbudene.