Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Sol og strand

For dere som vil litt vekk fra hotellområdet og bruke dagen på noen av de aller fineste strendene, så har vi her noen gode tips om våre personlige favoritter.

Koukounaries Beach
Dette er den mest kjente stranden på Skiathos og den mest omtalte stranden i Europa. Den heter “Chrisi Ammos-Golden Sand”, da sanden her er veldig fin og til og med glitrer i solen. Denne stranden tilbyr krystalklart vann og en unik sjangse for å slappe av, da skogen i Koukounaries når helt ned til stranden.

Mandraki
I dette området har vi tre fantastiske bukter; Mandraki, Elias og Angistros. Landskapet her mot nord, forandrer seg fra det i sør og blir mer åpent og imponerende landskap. Disse tre buktene er imponerende, for når man ligger på stranden, så kan man ikke se ett glimt av by på den anden siden. For å komme til disse strendene, kan man gå igjennom en flott skog av furutrær. Det er lett å komme til på scooter. Naturen har gjort underverker med dette stedet, den fine stien, det krystallklare vannet og den fredfylte stemning vil gi dere en herlig svømmetur langs kysten. Det er helt klart verdt et besøk.

Kastro
Denne spesielle stranden ligger på nordsiden av øya, under den gamle hovedstaden på Skiathos fra middelalderen. Kombinasjonen av å få svømme i det nesten gjennomsiktige vannet og få besøkt den gamle byen Kastro, er noe man ikke skal gå glipp av mens man er på Skiathos.
Det finnes forskjellige utflukter til Kastros som for eksempel Sea&Sun, hvor man kommer inn med båt til bl.a. Kastro. Hvis man heller vil til Kastro med bil eller scooter, bør dere vite at det er ”off road” som gjelder her. Om dere er villige til å kjøre med en kombinasjon av grusvei og en 45 minutters gåtur det siste stykke, så er det helt klart verdt opplevelsen!

Lalaria Beach
Lalaria er en av de fineste og mest fotograferte strenende i Hellas. Denne stranden ligger nord-vest på toppen av øya. Den nordlige vinden faller utrolig flott på de kritthvite klippene og i fire millioner år har denne vinden formet de runde, hvite stenene, som fyller hele stranden. Dette er stranden som man kan se på bildet og det sies at hvis man svømmer gjennom klippens unike hul, så får man evig kjærlighet